Prijzen en vergoedingen

Voor de verschillende producten en diensten gelden verschillende prijzen en vergoedingen. Hieronder vind u een overzicht van de prijzen en informatie over vergoeding. Ook vind u hier informatie over de manieren van betalen en de betalingsvoorwaarden.

Cranio-sacraaltherpie

Prijs

Een behandeling Cranio-sacraaltherapie kost €92,50 per uur.

Vergoedingvergoeding

Als u een aanvullende verzekering heeft voor Alternatieve therapie, dan wordt in veel gevallen het bedrag geheel of gedeeltelijk vergoed. Of u vergoeding krijgt, kunt u terugvinden in de polis van uw zorgverzekeraar. De meest voorkomende vergoeding is €40,00 per dag.

Dry Needling / Fysiotherapie

Prijs

Een behandeling Dry Needling of fysiotherapie kost €42,50 per half uur.

Vergoeding

Met veel van de zorgverzekeraars heb ik een contract. Hierbij wordt de fysiotherapie en Dry Needling vergoed voor het aantal behandelingen dat u in uw polis heeft.

Sommige verzekeraars zijn geen contract met mij aangegaan, omdat zij vinden dat er in het verzorgingsgebied voldoende fysiotherapeuten aanwezig zijn. Deze verzekeraar zijn, VGZ en alle dochterondernemingen die daar onder vallen.  Hierdoor kunt u de Dry Needling of fysiotherapie nog wel vergoed krijgen, maar dient u zelf uw facturen in te dienen bij de zorgverzekeraar en u krijgt dan meestal niet het gehele bedrag vergoed. De eigenbijdrage is dan rond de €10,00.

Het kan zijn dat de regels voor vergoeding bij uw verzekeraar nog weer anders zijn. De voorwaarden voor vergoeding verschillen per zorgverzekeraar. U kunt dan ook het beste bij uw zorgverzekeraar informeren over uw vergoedingsmogelijkheden.

Betaling

Privé behandelingen van 30 – 60 minuten

Om de financiële afhandeling, zowel voor u als voor mij, gemakkelijker te laten verlopen, kunt u elke behandeling afrekenen door het bedrag over te maken of doormiddel van een betaalverzoek.