Cranio, Laat je raken!

Cranio, Laat je raken!

Het is heel goed mogelijk dat je nog nooit van Cranio Sacraal Therapie gehoord hebt. Cranio is een mooie alternatieve therapievorm.

Bij de cranio gaan we uit van de eenvoud van het lichaam. Dat een lichaam altijd op zoek is naar evenwicht. Evenwicht tussen lichaam en geest. Tussen vasthouden en loslaten. Ook al spelen er negatieve gebeurtenissen in je leven, jouw lichaam probeert altijd een evenwicht te vinden, waardoor je het leven of de situatie weer aan kan.

Ben je het evenwicht kwijtgeraakt, dan kan cranio je helpen dit evenwicht weer terug vinden. En dat niet alleen bij wat je nu door maakt, maar ook bij gebeurtenissen uit het verleden, waarvoor je nog geen gelegenheid hebt gekregen om die te verwerken. 

Stress, Angst, Boosheid.

Wie heeft het niet tegenwoordig, stress! Hoe ga jij hiermee om? Op een goede gestructureerde manier? Of overspoelt het je allemaal wel eens, waardoor je boos of verdrietig rondloopt.

Herken je een continu gejaagd gevoel? Of het gevoel het nooit goed te doen? Het gevoel geen aansluiting te vinden? Het gevoel dat je hier hélémaal niet hoort te zijn?!

Merk je dat je bezig bent met het zoeken naar een oplossing, in gedachte gaan alle scenario’s honderden, duizenden keren door je hoofd. Maar een oplossing komt er niet.

Kom dan een keer langs om cranio te ervaren, tijdens de cranio leer je om uit je hoofd te komen en meer te varen op wat je voelt. En dan ook om deze gevoelens te duiden. Waar ben je bang voor? Waarom zit er verdriet? Zodra je achter deze antwoorden komt, komt er ruimte. Ruimte om te kiezen. Kies je voor oude patronen of durf je het aan een andere keuze te maken. Om te kiezen voor nieuw. Om daarmee een eind te maken aan de stress.

Zet nu de eerste stap naar die nieuwe ervaring en neem contact op. Telefoonnummer: 06-55757441, e-mail: praktijkdeveiligehaven@gmail.com Eerst nog wat behoefte aan meer informatie, neem een kijkje op mijn website: praktijkdeveiligehaven.nl/craniosacraaltherapie

Warme groet,

Cathy Goeman