Prijzen en vergoedingen

Voor de verschillende producten en diensten gelden verschillende prijzen en vergoedingen. Hieronder vind u een overzicht van de prijzen en informatie over vergoeding. Ook vind u hier informatie over de manieren van betalen en de betalingsvoorwaarden.

Craniosacraaltherpie

Prijs

Een behandeling craniosacraaltherapie kost €85,- per uur.

Vergoedingvergoeding

Als u een aanvullende verzekering heeft voor Alternatieve therapie, dan wordt in veel gevallen het bedrag geheel of gedeeltelijk vergoed. Of u vergoeding krijgt, kunt u terugvinden in de polis van uw zorgverzekeraar.

Dry Needling / Fysiotherapie

Prijs

Een behandeling Dry Needling of fysiotherapie kost €35,- per half uur.

Vergoeding

Om diverse redenen heb ik geen contracten met zorgverzekeraars afgesloten. Hierdoor kunt u de Dry Needling of fysiotherpie nog wel vergoed krijgen, maar dient u zelf uw facturen in te dienen bij de zorgverzekeraar. Ook kan het zijn dat de regels voor vergoeding dan anders zijn dan u bent gewend. De voorwaarden voor vergoeding verschillen per zorgverzekeraar. U kunt dan ook het beste bij uw zorgverzekeraar informeren over uw vergoedingsmogelijkheden.

Betaling

Privé behandelingen van 30 – 60 minuten

Om de financiële afhandeling, zowel voor u als voor mij, gemakkelijker te laten verlopen, kunt u elke behandeling afrekenen per pin. Zo ontstaan er geen achterstanden en worden problemen voorkomen. Daarnaast is het mogelijk om de factuur opgestuurd te krijgen en nadien te voldoen.